Ваше сильне волосся прагне насиченого догляду, надзвичайної еластичності і сяючого блиску? Наш інтенсивний догляд NEWSHA CLASSIC All About Smooth Treatment розгладжує структуру впертого, сухого волосся, зволожує його і полегшує розчісування. Зволожуюча текстура забезпечує здоровий стан волосся і його яскравий блиск. Добірні екстракти ківі збагачують волосся вітамінами і мінералами і зміцнюють його зсередини. Екстракт плодів ківі - справжня бомба вітаміну С, він особливо багатий клітковиною і мінералами, такими як кальцій, магній і калій. Відомо, що екстракт ківі запобігає розпаду гіалуронової кислоти в шкірі, тим самим допомагаючи зберегти природні запаси вологи в шкірі та волоссі. Як вітамінний засіб, екстракт ківі надає волоссю блиск, густоту і природну еластичність.
Особливості:
• Інтенсивний зволожуючий догляд
• Розгладжує структуру волосся
• Ідеальне розчісування
• Антифріз ефект
• Неймовірний блиск
Экстракт киви – настоящая бомба витамина С, он особенно богат клетчаткой и минералами, такими как кальций, магний и калий. Это укрепляет волосы изнутри. Известно, что экстракт киви предотвращает распад гиалуроновых кислот в коже, тем самым помогая сохранить природные увлажняющие вещества в коже и волосах.
Спосіб використання: нанесіть на вимите і вологе волосся. Залиште на 5-10 хвилин. Потім ретельно змийте. Після скористайтеся кондиціонером. Використовуйте один раз на тиждень.
Склад: Water (Aqua), Cetearyl Alcohol, Paraffinum Liquidum, Cetrimonium Chloride, Petrolatum, Propylene Glycol, Dimethiconol, Alcohol, Cyclomethicone, Theobroma Cacao ( Cocoa) Seed Butter, Parfum (Fragrance), Amodimethicone, Hydroxyethylcellulose, Hydrolyzed Soy Protein, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Gyceryl Stearate, C11-15 Pareth-7, Glycerin, Laureth-9, Panthenol, Actinidia Chinensis Fruit Extract, Poloxamer 338, Tea-Dodecylbenzene Sulfonate, Hexyl Cinnamal, Arginine, Disodium Edta, Aspartic Acid, Linalool, Citric Acid, Glutamic Acid, Glycine, Proline, Serine, Threonine, Alanine, Creatine, Dmdm Hydantoin, Phenoxyethanol.